Bendravimas

Nevaisingumas daro įtaką visoms žmogaus gyvenimo sritims – santykiams su partneriu, su šeima, draugais, darbui, karjerai, finansams, laisvalaikiui... Ilgai nesusilaukiant vaikelio, užplūsta įvairūs prieštaringi jausmai – pyktis, kaltė, nusivylimas, gėda, liūdesys, pavydas, baimė, nepasitikėjimas... Tad kartais gali tapti sunku įveikti visus šiuos išbandymus.

Norėdami padėti išgyventi šį sunkų laikotarpį visas moteris, susiduriančias su nevaisingumu, kviečiame į Paramos grupę. Grupėje dalinamės išgyvenimais, diskutuojame pasirinktomis temomis, mokomės streso, baimės įveikimo, savikontrolės, atsipalaidavimo, bendravimo ir kitų įgūdžių. Kartais nesigilindami į psichologines problemas tiesiog gerai leidžiame laiką suprantančių žmonių draugijoje.
Jeigu jaučiatės vieniša savo bėdose, kviečiame prisijungti prie mūsų grupės!

Grupė trunka 2 valandas.
Į grupę prašome registruotis iš anksto – vietų skaičius grupėje ribotas.
Užsiėmimus veda psichologė Romena Kačinienė.

Pas mus galite gauti ir individualią psichologinę pagalbą. Jeigu jaučiatės užstrigę savo bėdose, jus kamuoja prislėgta nuotaika, nerimas, baimė, įtampa, daugėja nesutarimų su partneriu – nesivaržykite ieškoti pagalbos.
Konsultacijos vyksta jums patogiu laiku, laiką suderinus iš anksto.

Tiems, kurie neturi galimybės gauti tinkamą psichologinę pagalbą savo mieste, teikiamos psichologinės konsultacijos skypu.

Jus konsultuos psichologė Romena Kačinienė - psichologijos magistrė, sėkmingai baigusi Geštaltinės krypties pirmos pakopos psichoterapijos studijas. Domisi psichosomatika, konsultuoja šeimas, negalinčias sulaukti vaikų.

Į grupę ar individualioms konsultacijoms registruotis galite telefonu 8 645 32831 arba elektroniniu paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Visi užsiėmimai ir konsultacijos vyksta Vaisingumo Asociacijos patalpose adresu Žirmūnų g. 143 - 121 kab. (Žirmūnų seniūnija), Vilniuje.
Forumas

Vaisingumo Asociacijos nariai kviečiami aktyviai dalyvauti www.supermama.lt  "Nesulaukiančioms gandro" forume, kuriame gausu informacijos visomis dominančiomis temomis.

Už ilgametį moralinį palaikymą, VA narių vardu, dėkojame visam Supermama kolektyvui.