Leonų šeimos patirtis

Mūsų  "patirtis" ne tokia "ilga", kaip kai kurių...

Prieš 9 metus išvežė į ligoninę su negimdiniu nėštumu, dėl kurio netekau pirmo kiaušintakio. Po to rekomendacijos "atsipalaiduoti". "Palaidavomės" 5 metus, kol vyras nenutempė už rankutės į VK. Atlikta gimdos nuotrauka: likęs kiaušintakis dalinai pratekamas, laparoskopijos metu bandė jį reanimuoti. Tada dar pusę metų "atsipalaidavome" ir po pusmečio startavom su 1-mu IVF'u.

Leonų sūnus

Rezultatas - antras negimdinis nėštumas likusiame kiaušintakyje. Taigis, likau be abiejų kiaušintakių (sterilizavo kaip katę, bet pliusas nerealus - sutaupėm ant KT ir prezervatyvų). Bandėm su snaigutėm, po to vėl keli IVF'ai (viso per 4 metus pasidarėme po 1 per metus, iš jų persileidau dar vieną kartą). Kai jau pasakiau - basta, užteks kaimynus džiuginti savo isterijomis pro beužuolaidinius langus - pastojau. Šiuo metu mūsų "svajonė" stato mus visus "ant ausų".

Taip kad nenusiminkit. Jei jau prieisite liepto galą, pabandykite pakartoti procedūrą paskutinį kartą - just for fun. Ir teisingai sako - atsipalaiduokite. Mes - atsipalaidavę.

Rita Leonienė