Kviečiame į psichologines bendravimo grupes

Moterys, negalinčios sulaukti vaikų, du kartus per mėnesį renkasi į psichologinę grupę. Grupėje dalinamės išgyvenimais, diskutuojame pasirinktomis temomis, mokomės streso, baimės įveikimo, savikontrolės, atsipalaidavimo, bendravimo ir kitų įgūdžių. Kartais nesigilindami į psichologines problemas tiesiog gerai leidžiame laiką suprantančių žmonių draugijoje.

Jeigu jaučiatės vieniša savo bėdose, kviečiame prisijungti prie mūsų grupės.

2012 metų rudens grupės susitikimų grafikas:
spalio 10d. (trečiadienis), 18.45 val.
spalio 24d. (trečiadienis), 18.45 val.
lapkričio 7d. (trečiadienis), 18.45 val.
lapkričio 21d. (trečiadienis), 18.45 val.
gruodžio 5d. (trečiadienis), 18.45 val.
gruodžio 19d.(trečiadienis), 18.45 val.
Psichologinės grupės kaina 30lt. (Vaisingumo Asociacijos nariams 25lt.).
Grupė trunka 2 valandas.
Į grupę prašome registruotis iš anksto – vietų skaičius grupėje ribotas.
Užsiėmimus veda psichologė Romena Kačinienė.

Pas mus galite gauti ir individualią psichologinę pagalbą. Jeigu jaučiatės užstrigę savo bėdose, jus kamuoja prislėgta nuotaika, nerimas, baimė, įtampa, daugėja nesutarimų su partneriu – nesivaržykite ieškoti pagalbos.
Individualios konsultacijos kaina 60lt (Vaisingumo Asociacijos nariams 50lt).
Poros konsultacijos kaina 80lt.
Konsultacijos vyksta jums patogiu laiku, laiką suderinus iš anksto.

Tiems, kurie neturi galimybės gauti tinkamą psichologinę pagalbą savo mieste, teikiamos psichologinės konsultacijos skypu. Konsultacijos kaina 40lt.

Jus konsultuos psichologė Romena Kačinienė -  psichologijos magistrė, sėkmingai baigusi Geštaltinės krypties pirmos pakopos psichoterapijos studijas. Domisi psichosomatika, konsultuoja šeimas, negalinčias sulaukti vaikų. Bendras profesinio darbo stažas 13m.

Į grupę ar individualioms konsultacijoms registruotis galite telefonu 8 645 32831 arba elektroniniu paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Visi užsiėmimai ir konsultacijos vyksta Vaisingumo Asociacijos patalpose adresu Žirmūnų g. 143 - 121 kab. (Žirmūnų seniūnija), Vilniuje.