Palaikykime tuos, kurie palaiko mus!

Mielieji,

Sakoma, kad geriausia, kai darbai patys kalba už save. Tačiau kalbėti apie gerus darbus niekuomet nebūna per daug – ypač, jei šie darbai padeda kurti gražesnę bei laimingesnę valstybę. Todėl tūkstančiams Lietuvos žmonių atstovaujanti Vaisingumo asociacija jaučia malonią pareigą padėkoti Seimo nariams, kurie nuosekliai siekė, kad vaisingumo sutrikimų turinčių šeimų problemos Lietuvoje būtų sprendžiamos iš esmės.

Džiaugiamės, jog mūsų šalyje yra politikų, kurie sugeba atsispirti atgyvenusiems stereotipams ir dogmoms, įsiklausyti į vaikų negalinčių susilaukti šeimų lūkesčius bei teikti racionalius sprendimus. Ypatingos padėkos nusipelnė parlamentaras Algis Čaplikas, kuris tiek eidamas sveikatos apsaugos ministro pareigas, tiek ir dirbdamas Seime aktyviai siekė keisti visuomenės ir politikų požiūrį į vaisingumo sutrikimų turinčias šeimas bei jų gydymą. A. Čaplikas ir jo bendražygiai nuosekliai dirbo, kad pagalbinis apvaisinimas Lietuvoje būtų prieinamas kiekvienai vaiko norinčiai susilaukti šeimai.

Šie Seimo nariai savo veikla parodė, kad yra neabejingi vaikų negalinčių susilaukti šeimų rūpesčiams ir palaiko mūsų siekius. Tad artėjančiuose Seimo rinkimuose kviečiame palaikyti LIBERALŲ IR CENTRO SĄJUNGĄ  (LiCS)  sąrašo numeris 16, ir jos kandidatus, nes būtent tokių žmonių reikia Lietuvos Respublikos Seime:

1. Algį Čapliką ( Žirmūnų vienmandatėje apygardoje);
31. Norą Ribokienę (Senamiesčio vienmandatė apygarda).
30. Jurgitą Gintautaitę (Lazdynų vienmandatė apygarda);
3. Arūną Valinską (Šilutės ‒ Pagėgių vienmandatė apygarda);
27. Arūnę Stirblytę (Vakarinė vienmandatė apygarda);

Nuoširdžią padėką bei paramą norime išreikšti ir kitų politinių jėgų atstovėms ‒ Seimo narėms Agnei Zuokienei bei Vidai Marijai Čigriejienei. Neabejojame, kad tokie ‒ jautrūs, profesionalūs ir pažangūs, ‒ politikai padeda kurti geresnę visuomenę. Taip pat dėkojame Marijai Aušrinei Pavilionienei, Algirdui Sysui, Onai Valiukevičiūtei, Daliai Kuodytei bei kitiems įvairių Seimo frakcijų atstovams, balsavusiems už pacientams palankų, liberalų Pagalbinio apvaisinimo įstatymą.

Pasinaudokime savo teise ir nuspręskime, kas valdys mūsų valstybę ‒ tie, kas tik deklaruoja rūpestį gyventojų gerove, ar iš tikrųjų nuosekliai dirba ją kurdami. Tik būdami vieningi ir aktyvūs pasieksime užsibrėžtą tikslą!

Vaisingumo asociacija