Psichologiniai skaitiniai

Mieli lankytojai,

Pristatome Jums naują skyrelį "Psichologiniai skaitiniai", kuriame rasite įvairios psichologinės literatūros, straipsnių, pastebėjimų nevaisingumo tema. Tikimės, kad tai Jums suteiks naudingų žinių ir medžiagos pamąstymams. Linkime prasmingo skaitymo!

Ji ir Jis, pakeliui į tikslą

Nevaisingumo patirtis neabejotinai keičia žmones, keičia jų santykius. Kiekvienam tenka išgyventi stiprias nuotaikų kaitas. Deja, visą susikaupusį emocinį krūvį dažniausiai esame linkę išlieti arčiausiai esantiems žmonėms, t.y. savo partneriams. Vyrai ir moterys yra skirtingi. Jie skirtingai bendrauja, skirtingai reiškia emocijas, skirtingai įveikia stresą, kitaip sprendžia gyvenimiškas problemas. Jei žinotume šiuos skirtumus, manau pavyktų išvengti dalies nesusipratimų šeimoje.

Kai medicina yra bejėgė

Beveik atsitiktinai į mano rankas pateko knyga „Kai medicina yra bejėgė“ ( „When chicken soup is not enough“). Autorius - medicinos mokslų daktaras, praktikuojantis gydytojas Ralph E.Retherford. Jeigu esate iš tų, kurie susirgę neskuba pas tradicinį gydytoją, ši knyga gali Jus sudominti. Ji išmokys į save ir į ligą pažiūrėti kiek kitaip.